Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

"ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, Η ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗ;''

 



ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ... ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΟΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΣΙΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΝ ΚΥΜΑΤΑ ΤΖΙΧΑΤΖΙΣΤΩΝ ΕΠΙΔΟΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ; Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΨΕΥΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΟΗ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ... Η ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ) ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ: <<Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε το πρωί της Δευτέρας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, πως «αν δεν έχουμε συμφωνία μέχρι την Παρασκευή, φοβάμαι ότι το Σαββατοκύριακο που είναι και τριήμερο, θα υπάρξει έλεγχος κεφαλαίων στις τράπεζες, το λεγόμενο capital control» όπως συνέβη και στην Κύπρο και πρόσθεσε «θα πηγαίνουμε στα ΑΤΜ των τραπεζών και δεν θα μπορούμε να κάνουμε ανάληψη παρά μέχρι ένα όριο. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει τι ακολουθεί αν δεν υπάρξει συμφωνία έως την Παρασκευή», ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Ε.ΑΜΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ISIS ΕΝΑΝΤΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΘΟΣΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ... ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ  ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΕΚΕΙΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!
  
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 14' ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ "ΙΩΣΗΦ": 
<<ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ>>
ΟΣΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑΕΙ, ΤΟΣΟ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ":
<<ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ>>, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝΙΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ: <<ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ>>, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ: <<ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ>> ...
 ΑΠΟ 13/7 ΜΕΧΡΙ 13/8, ΛΟΓΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΡΗΣΗΣ ΤΟΥ: <<ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ>> ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΙΡΑΝ) ...
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΕΟΝ ...
ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΕ ΚΑΛΠΕΣ (ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ), ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ !!!
ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ...
ΑΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ (ΤΟ ΒΟΔΙ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ) ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ 16 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ, ΤΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΗ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟΝΙΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΚΑΛΟΥ ...

http://anargyros61.blogspot.gr




   

"ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΟΣΗ ΣΤΟ ΔΝΤ ΣΤΙΣ 5/6"




ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΔΥΝΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 

(ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ) ...

ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΥΡΥ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΕΝΟΣ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ !!!



Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΔΝΤ


-Το ΔΝΤ ειδοποιεί την Ελλάδα ότι μία δόση βρίσκεται σε εκκρεμότητα και την καλεί να συμμορφωθεί άμεσα. Ταυτόχρονα, υπενθυμίζει συνοπτικά τις υποχρεώσεις της χώρας και τις συνέπειες που θα έχει η αθέτηση της υποχρέωσης, όπως για παράδειγμα η διακοπή του προγράμματος και η οικονομική στήριξη.
-Σε δύο εβδομάδες, η διοίκηση του ΔΝΤ ενημερώνει τις σχετικές επιτροπές του Ταμείου και τη χώρα ότι υπάρχει δόση σε καθυστέρηση.
4. Σε έναν μήνα η διευθύντρια του Ταμείου ενημερώνει το Δ.Σ. ότι υπάρχει οφειλή σε καθυστέρηση. Το Δ.Σ. είτε θα καλέσει τη χώρα να υπογράψει νέο μεταβατικό πρόγραμμα ή θα θεωρηθεί χρεοκοπία ως προς το κομμάτι του χρέους που αφορά το ΔΝΤ και το οποίο γίνεται άμεσα απαιτητό.
Αν το ΔΝΤ και ο ISDA (ο οργανισμός που αποφασίζει για την ενεργοποίηση των ρητρών στα ομόλογα) αποφασίσουν ότι η μη πληρωμή της δόσης θεωρείται πιστωτικό γεγονός, τότε έχουμε επίσημη χρεοκοπία της Ελλάδας. Επειδή το νέο χρέος εκδόθηκε σε Βρετανικό Δίκαιο, η αθέτηση υποχρέωσης προς ένα μέρος «πυροδοτεί»  τη χρεοκοπία για όλο το χρέος (cross default).
Οι μεγαλύτεροι οίκοι αξιολόγησης δεν πρόκειται να κατεβάσουν την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας σε σημείο χρεοκοπίας, εάν η χώρα χάσει μια πληρωμή προς το ΔΝΤ ή την ΕΚΤ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Reuters, αυτή η στάση θα μπορούσε να κρατήσει τη ζωτικής σημασίας χρηματοδότηση του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος μέσω της Φρανκφούρτης.
Εφόσον αυτή η πρωτοφανής αδυναμία επιβεβαιωθεί, θα μπορούσε να θέσει το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρωζώνη υπό αμφιβολιών και να εγείρει διάφορα ερωτήματα σχετικά με το αν θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση, που θα περιλαμβάνει πληρωμές σε άλλους επίσημους πιστωτές ή σε ιδιώτες δανειστές- κάτι που θα επιδείνωνε τα προβλήματά της.
Αλλά και σε αυτή την περίπτωση, οι περισσότεροι οίκοι αξιολόγησης, οι απόψεις των οποίων καθορίζουν αν η ΕΚΤ μπορεί να συνεχίσει να δέχεται τα ελληνικά χρεόγραφα ως ενέχυρο για τη χορήγηση δανείων στις τράπεζες της, σημειώνουν πως μια χαμένη πληρωμή προς το ΔΝΤ δεν θα στιγματίσει τη χώρα σε σημείο χρεοκοπίας.
Αυτή η απόφαση είναι κρίσιμης σημασίας, καθώς θα διατηρήσει τον μηχανισμό στήριξης που κρατάει την Ελλάδα εν ζωή και έχει να κάνει με τον ELA (με τις ευλογίες της ΕΚΤ). Οι Standard & Poor's, Fitch και DBRS, τρεις από τους τέσσερις μεγαλύτερους οίκους αξιολόγησης παγκοσμίως, ισχυρίζονται πως μια αποτυχία πληρωμής από την Ελλάδα, σαφώς και θα στείλει ακόμη πιο βαθιά την Ελλάδα στα «σκουπίδια (junk)» από άποψη βαθμολόγησης, αλλά δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί χρεοκοπία...
ΠΗΓΗ
http://www.defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου