Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015


Χαμός σε ψαροταβέρνα με τον Παπανδρέου.......

 


ΦΩΤΟ από kontranews.gr
σχόλιο Γ.Θ : Τα 'λεγες παππούλη... τα 'λεγες...


Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πήγε στον Πόρο για να χαλαρώσει, αλλά εκεί έμελλε να έρθει αντιμέτωπος με την οργή κατοίκων του νησιού που τον εντόπισαν σε γνωστή ψαροταβέρνα, στην περιοχή της Πούντας


Δυο από τους υπόλοιπους πελάτες, που βρίσκονταν σε τραπέζια, άρχισαν να σχολιάζουν τον  Παπανδρέου και κάποια στιγμή τον πλησίασαν με απειλητική διάθεση τον σκούντησαν και κατόπιν του φώναζαν: «Εξαιτίας σου πεινάμε και μπήκαμε στο Δ.Ν.Τ. Θα έπρεπε να κρύβεσαι και όχι να τρως ψάρια την στιγμή που οι Έλληνες πεινάνε».

Ο δοσίλογος στην αρχή κράτησε την ψυχραιμία του και προσπάθησε να καθησυχάσει τους πολίτες. Όταν όμως κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει ζήτησε από την παρέα του να αποχωρήσουν από την ψαροταβέρνα.

Ο ιδιοκτήτης μάταια προσπαθούσε να ηρεμήσει τόσο τους δύο άντρες που πλησίασαν τον πρώην πρωθυπουργό όσο και τον κ.Παπανδρέου. Ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έφυγε πριν προλάβει να φάει, με το επεισόδιο να κάνει το γύρο του διαδικτύου...

Πηγή: kontranews.gr
























,,,,...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ.....,,

Email

paisios

<< Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί>>!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου