Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015


Τα «capital controls» του ΘΕΟΥ.



Τα τελευταία και επόμενα 24 ώρα το μυστήριο της ανομίας και της ασέβειας αποκορυφώνει τις δράσεις του στην μικρή Ελλάδα.
Η αμαρτία κάνει τους κύκλους της στους Ελληνικούς δρόμους και ο Έλληνας αποσβολωμένος από τα τεκταινόμενα δεν αντιδρά στο μοιραίο που θέλουν να του επιφυλάξουν οι εκτελεστές του.
Τελικά πήγαμε κόντρα στο ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ και αντί να φοβηθούμε την αμαρτία πέσαμε ¨βούρ¨ μέσα σε αυτήν για να γευτούμε σήμερα τα ¨επινίκια¨ και τα φρούτα της.
¨ Υπάρχουν ενδείξεις ότι η στάση του ΔΝΤ να μπλοκάρει την διαδικασία και να αποχωρήσει από τις διαπραγματεύσεις γιατί δεν βλέπει πρόοδο με την Ελλάδα είναι σκηνοθετημένη ,είναι άλλοθι.
Στόχος δεν είναι για ορισμένα κέντρα η συμφωνία αλλά η εξαναγκαστική χρεοκοπία της Ελλάδος.
Θέλουν να οδηγήσουν την χώρα σε εξαναγκαστικό πιστωτικό γεγονός και capital controls ώστε εν συνεχεία ταπεινωμένη η κυβέρνηση να αποδεχθεί εξευτελιστικούς όρους.
Αν δεν υπάρξει συμφωνία στις 18 Ιουνίου στο τακτικό Eurogroup στις 24 Ιουνίου η ΕΚΤ που όντως έχει κρατήσει άψογη στάση έως τώρα προς την Ελλάδα θα αυξήσει τα haircuts στα collaterals των ελληνικών τραπεζών και θα το κάνει η ΕΚΤ όχι γιατί θέλει να βλάψει την Ελλάδα και τις τράπεζες αλλά γιατί υποχρεούται να πάρει μέτρα που ορίζονται από το καταστατικό της.
Η εξέλιξη αυτή θα οδηγήσει σε capital controls την επομένη ημέρα στις 25 Ιουνίου χωρίς να αποκλείσω capital controls και 20 με 21 Ιουνίου αμέσως μετά το Eurogroup δηλαδή το άλλο σαββατοκύριακο», bankingnews.gr
Έτσι οι πονηροί κατέστρωσαν σχέδια επί σχεδίων με βάση θεωρίες δόλου και παραπλάνησης.
H γερμανική κυβέρνηση προετοιμάζεται παρασκηνιακά μεν, πυρετωδώς δε, για τη χρεοκοπία της Ελλάδας
«Η Γερμανία έδωσε σήμα για την έναρξη κατάρτισης έκτακτων σχεδίων σε περίπτωση που η Ελλάδα χρεοκοπήσει», αποκαλύπτει η Bild.
Μεταξύ των σχεδίων που επεξεργάζεται η γερμανική κυβέρνηση περιλαμβάνεται η λύση της επιβολής περιοριστικών μέτρων στην κίνηση κεφαλαίων στις Ελληνικές τράπεζες (capital controls).
Όμως η πονηρία των τοκογλύφων κατά της Ελλάδος είναι στα χέρια του ΘΕΟΥ.
Γιατί ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ επιτρέπει την πονηριά;
Σαν αγαθός που είναι ο Θεός, όσα κάνει τα κάνει για τον άνθρωπο. Κι όσα κάνει ο άνθρωπος, για τον εαυτό του αποσκοπούν για το καλό ή για το κακό.
¨Για να μην θαυμάζεις όμως την ευτυχία των ανθρώπων, γνώριζε ότι, όπως οι πόλεις τρέφουν τους δημίους και δεν επαινούν την κάκιστή τους προαίρεση, αλλά τους χρησιμοποιούν για να τιμωρούν τους αξίους τιμωρίας, κατά τον ίδιο τρόπο βέβαια και ο Θεός επιτρέπει στους πονηρούς να καταδυναστεύουν τα βιοτικά, ώστε δια μέσου αυτών να τιμωρούνται οι ασεβείς.
Ύστερα όμως και αυτούς, τους παραδίδει στην κρίση, επειδή όχι από υπηρεσία προς τον Θεό, αλλά από υποδούλωση στην πονηρή τους προαίρεση, έκαναν τόσα δεινά στους ανθρώπους. ¨
*Σοφά λόγια και αποφθέγματα από τον Μέγα και επονομαζόμενο Καθηγητή της Ερήμου Άγιο Αντώνιο.
*από: Γεροντικό “Μέγας Αντώνιος – Παραινέσεις περί ήθους και χρηστής πολιτείας”.agiosioannisprodromos.blogspot.gr
Ουσιαστικά οι τοκογλύφοι αγνοούν ότι εκτός από τα δικά τους capital controls που θέλουν να μας επιβάλουν έχει και ο ΘΕΟΣ μέσα στην αδέκαστη ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ τα δικά του capital controls για κάθε τύραννο και διεστραμμένο.
Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες ο ΚΥΡΙΟΣ περιμένει να δει τινός την πλευρά θα πάρουμε σε αυτό το αδυσώπητο πνευματικό μέτωπο πολέμου που ενεργείται ποικιλοτρόπως εναντίων μας.
¨ τώρα πάμε ή για τον ΧΡΙΣΤΟ ή για τον διάβολο. Είναι καθαρό το μέτωπο¨ ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης.
Κωνσταντίνος Βαρδάκας
image_pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου