Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Προφητεία Σοκ για το Ξανθό Γένος, την Ελλάδα και την Τουρκία, από τον Αγ. Παΐσιο...

Σύγκρουση στο Αιγαίο με εμπλοκή των Ρώσων, επικράτηση της Ελληνικής πλευράς και διάλυση του τουρκικού κράτους, προβλέπει προφητεία του Αγ. Παϊσίου.

«Όταν θα δούμε η Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία και η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα, τότε θα πρέπει να πούμε: «Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς». «Θα γίνει σύγκρουση στο Αιγαίο. Εμείς δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό» πρόβλεψε ο Αγιος Παΐσιος κατά τον Μοναχικό του βίο στο Αγ. Όρος. Ο Άγιος Παΐσιος πρόβλεψε επίσης πως «Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του αγίου Κοσμά. Η Τουρκία θα διαλυθεί, και μάλιστα θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι», «Θα σβήσουν ως έθνος και η έκταση ολόκληρης της Τουρκίας θα είναι μία αχανής έρημος, στην οποία, για να συναντήσει κανείς άνθρωπο, θα πρέπει να περπατάει εφτά (7) ώρες!».
Επίσης ο Άγιος Γέροντας Σίμων Αρβανίτης είχε προφητεύσει «Καί ή πρώτη, η πρώτη Ελλάς αυτήν πού θά υποστεί από τους Τούρκους μια μικρή, μια μικρή αυτήν όπως είπωμεν προσβολή». π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «θα αναγκάσουν τους Τούρκους να έρθουν εδώ, στην Ελλάδα, για να ξεκινήσουν τη δουλειά τους. Και η Ελλάδα, παρόλο που τυπικά έχει κυβέρνηση, δεν έχει στην πραγματικότητα κυβέρνηση. Της λείπει η δύναμη, και οι Τούρκοι θα έρθουν εδώ». 
 ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου