Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 7 ΗΜΕΡΕΣ

141220151620200341963_2 
O υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μίλησε για τη Ρωσία δήλωσε σε συνέντευξή του στην Corriere della Sera.








 H Ρωσία έχει θέσει τον εαυτό της σε μια γελοία κατάσταση και κανείς δεν πρέπει να πιστέψει σε αυτή τη χώρα»
«Το δικό μας ήταν απλά ένα αλιευτικό σκάφος. Για μένα, η αντίδραση του Ρωσικού πολεμικού πλοίου ήταν υπερβολική. Η Ρωσία και η Τουρκία, πρέπει να αποκαταστήσουν τη σχέση εμπιστοσύνης που ήδη έχουν. Έχουμε ένα όριο στην υπομονή μας »
Οι Ρώσοι είχαν προειδοποιηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, και δεν θέλαμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Παρόλο ότι συνεχίζουμε το δρόμο του διαλόγου , η Ρωσία κατηγορεί τον Πρόεδρό μας και την οικογένειά του.  Η Ρωσία έχει θέσει τον εαυτό του σε μια γελοία κατάσταση και κανείς δεν πρέπει να πιστέψει σε αυτή τη χώρα. Εμείς γνωρίζουμε τις δυτικές κυρώσεις που επιβάλλονται στη Μόσχα. Είμαστε η μόνη χώρα του ΝΑΤΟ που δεν τις ακολουθούμε και αυτό  όχι επειδή φοβόμαστε αλλά επειδή δίνουμε σημασία στη φιλία μεταξύ των δύο χωρών.  »
« Μετά τη συντριβή του ρωσικού « Sukhoi-24 », η Ρωσία έχει λάβει κάθε δυνατή ευκαιρία για να υπονομεύσει την Τουρκία. Σίγουρα η δική μας κυβέρνηση συμπεριφέρεται ως ώριμη και έμπειρη κυβέρνηση, αλλά η υπομονή μας έχει και όρια. Αντιμέτωποι με τις προσπάθειες της Ρωσίας, δεν έχουμε κανέναν φόβο, ούτε τύψεις. Δρούμε με μετριοπάθεια, ώστε οι σχέσεις μας να επιστρέψουν στην κανονικότητα. Αλλά αν χρειαστεί, μπορώ να σας διαβεβαιώσω, ότι μπορούμε να καταλάβουμε τη Ρωσία σε λιγότερο από επτά ημέρες με το ΝΑΤΟ και τους περιφερειακούς μας συμμάχους « 
Παρόμοιες δηλώσεις έκανε και από την Τουρκική Τηλεόραση!
dimpenews.com








Προφητεία Αγίου Παϊσίου Για την Μυτιλήνη - YouTube

 
 
 
 
 
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=FPt2iW95uRA
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ NEWS
Όταν η Τουρκία νομίσει πως απέκτησε δύναμη στην περιοχή, θα ¨ξυθεί στην γκλίτσα του τσομπάνη¨. Τότε θα γίνει κάτι και με μία ευκαιρία που θα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου