Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

''Ευτυχώς η Ελλάδα δεν είναι στα χέρια των πολιτικων μας (Ενοούσε του Θεού).΄Οταν η Τουρκία νομίσει οτι απέκτησε δύναμη στην περιοχη, τότε θα γίνει κατι, και με μια ευκαιρία που θα δοθεί, θα μας πάρουν ξαφνικά δυο νησια.Τότε οι Ρώσοι θα βρουν την αφορμή τάχα να βοηθήσουν, αν και θα κινηθούν για δικό τους συμφέρον, στην πραγματικότητα.Ωστόσο θα κτυπήσουν πράγματι την Τουρκια, θα εμπλακούν μάλιστα επτά δυτικά κράτη και θα χυθεί πολύ αίμα.Στα ανοιχτά της Μυτιλήνης θα μαζευτεί τεράστιος στόλος.Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σ'αυτόν τον πόλεμο''.



Φωτογραφία του χρήστη ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.

''Εἶναι πολλοί τώρα ἐκεῖνοι ποῦ ἐπιδιώκουν νά τά διαλύσουν ὅλα, οἰκογένεια, νεολαία, Ἐκκλησία.Τό νά ἐνδιαφέρεται κανείς τώρα καί νά ἀνησυχῆ γιά τήν κατάσταση στήν ὁποία βρίσκεται τό ἔθνος μᾶς εἶναι ὁμολογία, γιατί ἡ Πολιτεία τά βάζει μέ τόν θεῖο νόμο. Ψηφίζει νόμους ἐνάντιους στόν νόμο τοῦ Θεοῦ''.


« Τα παιδιά πρέπει από το δημοτικό σχολείο να έχουν πνευματικό. »
Φωτογραφία του χρήστη ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.


Φωτογραφία του χρήστη ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.''Μη φοβάσθε. Περάσαμε σαν έθνος τόσες μπόρες και δεν χαθήκαμε, και θα φοβηθούμε την θύελλα που πάει να ξεσπάση; Ούτε και τώρα θα χαθούμε. Ο Θεός μας αγαπά. Ο άνθρωπος έχει μέσα του κρυμμένη δύναμη για ώρα ανάγκης. Θα είναι λίγα τα δύσκολα χρόνια. Μία μπόρα θα είναι''.



Φωτογραφία του χρήστη Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου