Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ

 

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ» Επίκειται η διάλυση της Τουρκίας μέσα στο τρέχον έτος (2016)…!!!
(ΠΗΓΗ....http://amfipolinews.blogspot.gr)
Από κοινού Μόσχα και Ουάσιγκτον αποφάσισαν να ξηλώσουν ΑΜΕΣΑ τον Ερντογάν.

Ρωσία & Αμερική ήρθαν σε συμφωνία μέσα στον Μάρτιο & οριστικοποιήθηκε η δημιουργία Ανεξάρτητου Κουρδικού κράτους, το οποίο θα περιλαμβάνει & εδάφη της νοτιοανατολικής Τουρκίας.

Βλαντιμίν Πούτιν ζήτησε επιτακτικά από την Αμερικανική πλευρά να τελειώσουν ¨ΕΔΩ & ΤΩΡΑ¨ με τον Ερντογάν, γιατί αλλιώς θα κηρύξει τον πόλεμο στην Τουρκία.

Η Τουρκία γνώριζε για τις επιθέσεις σε Γαλλία & Βρυξέλλες καιρό πριν συμβούν.

Η Ρωσία αν χρειαστεί θα στηρίξει & στρατιωτικά όλη την επιχείρηση ανατροπής του Ερντογάν, χωρίς φυσικά να εμπλακεί το ΝΑΤΟ (& για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο ίσως χρειαστεί η συμβολή ή αλλιώς η εμπλοκή & της Ελλάδας (πιθανό σενάριο). Π.χ. η απρόσμενη κατάληψη Ελληνικών νησιών από ξαφνική – απρόσμενη επιχείρηση της Άγκυρας, προκειμένου να εξασφαλίσει τα παράνομα & ιδιοτελή δικαιώματά της.., την εκμετάλλευση δηλαδή των κοιτασμάτων στο Αιγαίο & να ανατρέψει το διεθνές δίκαιο, πιθανόν να συμβάλει έστω & προσωρινά στην βίαια έξοδό της από το ΝΑΤΟ)!!!

Ουάσιγκτον, Τελ Αβίβ και Βερολίνο απομακρύνουν άμεσα από την Τουρκία τους πολίτες τους και τους διπλωμάτες τους μετά των οικογενειών αυτών, που ζουν στην νοτιοανατολική Τουρκία, αλλά (ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ) και στην Σμύρνη…………!!!

ΕΡΧΕΤΑΙ η επιβεβαίωση των προφητειών του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη & του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου.



Τι είχε πει ο Άγιος Παϊσιος για την προσωρινή κατάληψη Ελληνικών νησιών από τους Τούρκους & πόσο θα διαρκέσει αυτή.


 

 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ-Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΦΡΑΤΗΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ-Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΦΡΑΤΗΣ!!!!!



Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.ΦΟΒΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!!!





Καλησπέρα!!



 Στις αρχές Ιουλίου Επισκέφτηκα το Άγιο Όρος και εκεί είχα συζητήσεις με πολλούς πατέρες για πολλά θέματα! Κάποιος υπερβολικά ψαγμένος αλλά και φωτισμένος (λόγω προσευχής) μοναχός (διατηρεί ιστοσελίδα στη μονή ...ιου)..

Μου είπε μια σειρά γεγονότων που αναμένουμε. 



Αν θέλετε πιστέψτε τα αν πάλι όχι. 

Ούτε να τρομοκρατήσω θέλω αλλά ούτε να φωβήσω! 

Θα σας τα μεταβιβάσω περίπου όπως μου τα είπε. 



Η προειδοποίηση από τον Κύριο στους χριστιανούς είναι ότι κάτι μεγάλο θα γίνει στην περιοχή του Ευφράτη...



και ότι λίγους μήνες μετά από αυτό το κάτι μεγάλο!!! 



Για κάποιον λόγο (ίσως σεισμός ή ίσως κάποια πυρηνικά που δήθεν εξαφανίστηκαν από τη Τουρκία) θα είναι η αιτία να μολύνθούν τα ύδατα της Αττικής από ραδιενέργεια!!! 



Και εκεί κρύβετε η πολιτειακή ανωμαλία! 



Σε μία νύχτα θα αδειάσει η Αττική πρός τα χωριά! Ένα σακί σιτάρι πίσω από τη πόρτα να το πάρουμε και να φύγουμε είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Ενα σπίτι τρεις οικογένειες θα φιλοξενεί. Με άλλους θα κοιμηθούμε και με άλλους θα ξυπνήσουμε!!! 



Πείνα θα πέσει (εκεί και η προειδοποίηση να φτιάξουμε μπαξέ που εγινε από πολλούς γέροντες και άγιους). 



Πάνω σε αυτή την αναμπουμπούλα ο λύκος (τούρκος) χαίρετε! 

Εκεί θα μπουκάρει (ο τούρκος στο Αιγαίο που είναι και αυτό αποδυναμωμένο από τους τόσους λαθροπρόσφυγες) αλλά εκεί θα έχει και τα κόλυβα στο ζωνάρι του.. (και θα καταστραφεί). 



Έτσι θα μας πιάσει και η πείνα!!! 



Έτσι θα κάνει πίσω και το κεφάλαιο!! Εκεί ξεκινούν και τα γεγονότα της πόλης. 



Δεν θα πάρουμε μέρος στα γεγονότα της πόλης γιατί το ΝΑΤΟ δεν θα μας βοηθήσει με τα μεμέτια! 



Εμείς γιατί και πως να βοηθήσουμε?  



Εμπιστοσύνη στον Άγιο και Πανάγαθο Κύριό μας που όταν δεί τη μετάνοιά μας δεν θα μας εγκαταλήψει! 



Στέλνει ο Κύριος κατά καιρούς φώτιση σε κάποιους γέροντες μοναχούς και στέλνει τις προειδοποιήσεις Του σε όσους Τον πιστεύουν! Καλή συνέχεια στο έργο αυτό που κάνετε να ενημερώνετε σωστά τους Χριστιανούς! Αναμονή λοιπόν στο κάτι μεγάλο (προειδοποίηση) στην περιοχή του Εφράτη! 

Θα ήθελα να κρατιθεί η ανωνυμία μου! Ευχαριστώ!

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

Αγαπητε Ζαχαρια,








Εχει γραφτει οτι τα νησια που θα μπουνε οι τουρκοι θα ειναι η Ροδος και το Καστελοριζο, τελεια και παυλα. Αυτα ειναι και οι λογικωτερες επιλογες.

Και η εποχη θα ειναι οταν θα ειναι ο «καιρος για σπανακια», δηλαδη με τα πρωτα κρυα του φθινοπωρου, πανω σε μια αναμπουμπουλα, μαλλον απο Παγκοσμια Χρεωκοπια.

Σε ενα τοξο 13 χιλιομετρων, πισω απο το αεροδρομιο ( το στρατηγικωτερο σημειο αποβασης ) που ειναι στη βορειο-δυτικη πλευρα της Ροδου, εχουν δακρυσει τρεις εικονες. Ο Ταξιαρχης στο κοιμητηριο, η Παναγια η Καθολικη, και προσφατα και ο Ταξιαρχης στην Οδο Ηλια Βενεζη.

 

 

 

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ-ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ!!

ΕΜΑΙL ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
<<ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 16' ΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΡΗΞΗ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ...
ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ...
ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ !!!
ΑΝ ΟΙ 8 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΤΗ ΧΩΡΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ...
ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ "ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ..." ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΡΩΣΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΘΟΣΟΝ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΖΩΝΤΑΝΕΨΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ...
ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2016 ...
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΞΑΝΘΩΝ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΕΤΩΠΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 13/11/2016 ΕΩΣ 13/12/2016 ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 17' ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ (ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ) ...
ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ...
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΦΑΓΗ ΟΠΟΥ ΤΡΙΧΡΟΝΟ ΔΑΜΑΛΙ ΘΑ ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΔΥΣΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠ' ΑΥΤΗΝ ...
ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ...
Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΟΙ ΝΑΥΜΑΧΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ...
ΑΛΒΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΟΣΣΟΒΟ, ΒΟΣΝΙΑ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ...
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ...
ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΕΙΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ...
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ...>>

+++










ΠΗΓΗ.............http://anargyros61.blogspot.gr/2016/07/email-2017.html








ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!! ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΙΤ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ « ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ» ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ DEB ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΩΣ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΔΙΚ ΑΧΜΕΤ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΦΕΤΖΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΟΕΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΕΑ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ « ΜΙΤ» ΣΥΝΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΥΠΑΚΟΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΣ 8 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ , ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΖΗΤΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΝΤΑ 10 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ « ΜΙΤ» ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016. Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΒΑΣΤΡ» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΠΛΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΑΡΧΙΚΩΣ , ΛΟΓΩ 3 (ΤΡΙΩΝ) ΔΙΜΕΡΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ –ΑΛΒΑΝΙΑ.-ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ 3 ΧΩΡΩΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ . ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΜΕΝΙΖΟΝΤΕ ΣΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ . ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ , ΠΡΟΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ.
http://katohika.gr/ellada/eksairetika-katepeigon-sima-ellinikis-ethnikis-asfaleias-gia-tin-perioxi-tis-ditikis-thrakis/

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!



Σεπτέμβριο 2016 Η επίθεση των Τούρκων στο Αιγαίο και η νεα μνημονιακή κυβέρνηση!

http://taxidixoristaftotita.blogspot.gr/2016/07/blog-post_48.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου