Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

"ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΙΣ 25/9 ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ; ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ - ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΟΙ ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ - ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ Π.ΕΦΡΑΙΜ (ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ)"


ΔΕΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΠΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΥΡΙΩΣ, ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΤΗΝ  ΑΡΧΗ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ...
ΑΠΟ "ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ" http://anargyros61.blogspot.gr/2012/11/blog-post_26.html ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΗΔΗ 10.000.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ) ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ  ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ...

Moscou: la coalition US pourrait «au moins ne pas empêcher» la lutte de Damas contre Daech


Καθώς ο συριακός στρατός διέσχιζε τον Ευφράτη το επίπεδο, η στάθμη του νερού του ποταμού αυξήθηκε γρήγορα κάτι που μπορεί να εξηγηθεί μόνο από το γεγονός ότι οι τρομοκράτες της  "αντιπολίτευσης" άνοιξαν τα φράγματα που ελέγχουν, ανέφερε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπ.Άμυνας ο Igor Konachenkov.
«Σε 24 h τα χαρακτηριστικά του ύδατος του Ευφράτη άλλαξαν επικινδυνα..
 Από τη στιγμη που ο συριακός στρατός άρχισε να διασχίζει το ποτάμι, το επίπεδο νερού του Ευφράτη ανέβηκε σε κάποιες ώρες και η ταχύτητα της ροής διπλασιάστηκε » είπε.sputnik 19.l9.17
Ο συριακός στρατός διέσχισε τον Ευφράτη και συνεχίζει να διευρύνει την ακτίνα δράσης του στην ανατολική όχθη όπου ελευθέρωσε τα χωριά Marrat, Sbahah,Mazlum.
Την ίδια στιγμή μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις με τεθωρακισμένα και άρματα μάχης που έχουν μεταφερθεί από τα δυτικά και από την Πρώτη τουρκική στρατιά, έχουν συγκεντρωθεί στην συνοριακή περιοχή του Hatay και Kilis, στα σύνορα με την Συρία, σε μια έκταση 1000 χιλιόμετρων, αντιμέτωπες με τις κουρδικές δυνάμεις μέσα στο συριακό έδαφος στον θύλακα του Afrin.



Παράλληλα συνεχίζεται η μεγάλη στρατιωτική άσκηση στα σύνορα Τουρκίας-Ιράκ, στην περιοχή της επαρχίας Şırnak, κοντά στην Silopi και σε απόσταση μόλις τριών χιλιομέτρων από την συνοριακή πύλη, Habur Sınır Kapısı. Στην άσκηση μετέχουν 100 άρματα μάχης, ενώ η 28η ταξιαρχία μηχανικού έχει μεταφέρει στην περιοχή μεγάλο αριθμό τεθωρακισμένων το δε πεδίο της άσκησης όπως αναφέρεται έχει μήκος 15 χιλιόμετρα.
Η Άγκυρα τροφοδοτεί και συντηρεί επίτηδες και για ψυχολογικό πόλεμο κλίμα πολεμικής σύγκρουσης, καθώς πλησιάζει η κρίσιμη ημερομηνία του κουρδικού δημοψηφίσματος στις 25 Σεπτεμβρίου για την ανεξαρτησία των Κούρδων του βορείου Ιράκ. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του υφυπουργού Άμυνας της Τουρκίας, Nurettin Canikli, ότι το δημοψήφισμα του Μπαρζανί : «ανάβει καινούργιο φυτίλι πολέμου στην περιοχή».
Εντωμεταξυ την Παρασκευή συνέρχεται εκτάκτως το τουρκικό Εθνικό Συμβούλιο που θα εξετάσει την κατάσταση και θα ληφθούν οι αποφάσεις.
Πάντως στρατιωτικοί παρατηρητές αναφερόμενοι στις τουρκικές κινήσεις θεωρούν πολύ δύσκολο να εμπλακεί η Τουρκία σε ανοιχτή στρατιωτική σύγκρουση γιατί θα αντιμετωπίσει πολλές διεθνείς αντιδράσεις.
Κυρίως όμως εκείνο που υπολογίζει η Άγκυρα είναι και το μεγάλο οικονομικό κόστος, καθώς μέχρι σήμερα οι Κούρδοι του βορείου Ιράκ ήταν από τους μεγαλύτερους οικονομικούς εταίρους της Τουρκίας στα πετρέλαια της περιοχής.

πηγή
 
 
 
 
 
 

Βρυχηθμοί Ερντογάν: Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει ποτέ δημιουργία κουρδικού κράτους στην Συρία.


ΣΧΟΛΙΟ :  Στη δημιουργία Κουρδικού κράτους είχε αναφερθεί ο Άγιος Πα'ί'σιος και σήμερα το βρίσκουμε μπροστά μας.Ολα πλέον είναι θέμα χρόνου... Η Τουρκία «δεν θα επιτρέψει ποτέ» σε κουρδικές ένοπλες οργανώσεις τις οποίες χαρακτηρίζει «τρομοκρατικές» να δημιουργήσουν ένα κουρδικό κράτος στη βόρεια Συρία, διεμήνυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.A handout photo made available by the Turkish President Press Office shows Turkish President Recep Tayyip Erdogan (R) with Iran's Major General Mohammad Bagheri (L) in Ankara, Turkey. FILE PHOTO. EPA/TURKISH PRESIDENT PRESS OFFICE HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES

Προφητείες Γέροντα Απίστευτο και Όμως : "Μόλις Πεθάνει ο Ερντογαν θα αρχίσει ο ΠΟΛΕΜΟΣ"!

 

 

 



Έφθασε ο καιρός να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη, θα γίνει πάλι ελληνική!
tilegrafima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου