Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

"ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΖΗΤΟΥΝΤΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΕΣ... ΓΡΑΦΕΙ Η ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΜΗΤΡΟΥΔΗ




Κοιτάξτε, αυτά που θα διαβάσετε εδώ σας είναι πάνω κάτω γνωστά, όλα εκείνα δηλαδή που λένε πως η Ελλάδα είναι μια απ’τις ομορφότερες χώρες του Πλανήτη που παρουσιάζει-έχει θάλασσα-βουνά, πολλά νησιά κι ακτογραμμή μεγάλη, ήλιο ζωοδότη, κλίμα καλό. Έχει επίσης ιστορία πλούσια και πολιτισμό και μεγάλο ανεκτίμητο ορυκτό πλούτο κι όχι μόνο. Ανάμεσα στους θησαυρούς της συγκαταλέγονται και πλούσια κοιτάσματα Υδρογονανθράκων.
   Γιατί ναι, στρατηγικής σημασίας κοιτάσματα Υδρογονανθράκων (Πετρελαίου, Φυσικού Αερίου) εκτός απ’την Αρκτική(υπολογίζονται ως το 25% των αποθεμάτων της γης εκεί) υπάρχουν σε ίδια αναλογία (25%) και στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, κύρια στις περιοχές Ελλάδος και Κύπρου!!! Μάλιστα η άντληση των κοιτασμάτων της Ανατολικής Μεσογείου και ευκολότερη και λιγότερο δαπανηρή θα είναι από επιχειρήσεις άντλησης στην Αρκτική.
   Για του λόγου του αληθές αξίζει να μπείτε στο γιουτούμπ στο Διαδίκτυο να γράψετε: [«Λυγερός Νικόλαος, τα οικόπεδα  της Κύπρου αξίζουν 1,4 τρις –δημοσίευση 2012», «Βόμβες Φώσκολου-Συμφέροντα θάβουν τα κοιτάσματα –δημοσίευση 2012», «Λυγερός Νικόλαος, αέριο για 100 χρόνια για όλη την Ευρώπη –δημοσίευση 2012», «1,7 τρις ευρώ τα κοιτάσματα Υδρογονανθράκων –δημοσίευση 2013», «Το ΔΝΤ καταστρέφει σκόπιμα την Ελλάδα και τα κοιτάσματα της –δημοσίευση 2014» και πολλά άλλα… ] για να ακούσετε μόνοι με τα αυτιά σας διάφορα συγκλονιστικά όπως ότι:
- Το κοίτασμα Αφροδίτη που βρέθηκε στο οικόπεδο 12 Νότια της Κύπρου και μόνο αυτό, θεωρείται ικανό να τροφοδοτεί ενεργειακά ολόκληρη την Ευρώπη και για 100 χρόνια!!!
- Απ’τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, τα οικόπεδα της Κύπρου είναι ικανά να αποφέρουν και 1,4 τρις ευρώ κέρδος!!!
- Απ’τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις τα κοιτάσματα Υδρογονανθράκων Νότια της Κρήτης είναι ικανά να δώσουν και 1 τρις 700 δις ευρώ κέρδος, (6 φορές το χρέος που φορτώσανε στην Ελλάδα με τις ταχυδακτυλουργίες της τοκογλυφίας κι όχι μόνο)!!!
- Γίνεται σκόπιμα η καταστροφή της Ελλάδος απ’το ΔΝΤ εξαιτίας των πλούσιων κοιτασμάτων της, ώστε να πουληθούν αυτά φθηνά σε πολυεθνικές (παίζεται κι εδώ το γνωστό παράνομο και διαβολικό παιχνίδι των συμφερόντων, αυτό που έχει παιχτεί κατ’επανάληψη σ’όλες σχεδόν τις χώρες με ικανότητα εξαγωγής πετρελαίου –χώρες πετρελαιοπαραγωγής του Ο.Π.Ε.Κ.)!!! Πράκτορες, διεφθαρμένοι και υποχείρια έχουν χρησιμοποιηθεί, ώστε η παγίδα καλά να στηθεί!!!
   Επαναλαμβάνεται, η Ελλάδα είναι και πλούσια και ωραία και φυσικά ζηλευτή. Είναι ένας περίφημος στόχος «επικίνδυνων αρπακτικών» που βρίσκουν πάντα τον τρόπο, που έχουν πάντα τον τρόπο να διεκδικούν και να οικειοποιούνται, να εκμεταλλεύονται το κάθε αγαθό που υπάρχει και βρίσκεται πάνω στον Πλανήτη, ακόμη κι αν δεν τους ανήκει. Και φυσικά φροντίζουν -όπως και τις περισσότερες Χώρες του ΟΠΕΚ (π.χ. Βενεζουέλα, Νιγηρία, Ισημερινό, Αγκόλα, Γκαμπόν, κ.α.), προκειμένου εύκολα κι απλά να την κλέψουν κι αποσπάσουν τους ανεκτίμητους θησαυρούς της, να την φτωχοποιήσουν!!!
   Κάνουν και κάτι ακόμη, φροντίζουν να εκμηδενιστεί η κάθε πιθανότητα τυχόν αντίστασης, η κάθε πιθανότητα τυχόν εμφάνισης μπουρλοτιέρηδων Κανάρηδων, Ελλήνων του ηρωϊκού ‘40 που οι ήρωες εκεί πολεμούσαν σαν Έλληνες!!!Πως; Μα απλά και κατακλύζοντας την Χώρα με αμέτρητες στρατιές-ορδές αλλόδοξων, αλλόπιστων λαθρομεταναστών που φτάνουν από κάθε σημείο της γης και που και μ’αυτόν τον τρόπο προσδοκούν να αλλοιωθεί να χαλάσει το γηγενές μείγμα, μέσω της επικράτησης μιας αλλόκοτης αχταρμαδόσουπας λαού που θα υπακούει, θα προσκυνά, δεν θα αντιστέκεται!!!  
   Εσπευσμένα λοιπόν, κατεπειγόντως, χωρίς άλλες εγκληματικές καθυστερήσεις, ζητούνται Καποδίστριες!!! Με λίγα λόγια ζητούνται Πατριώτες κι όχι προδότες, Θεοφοβούμενοι-Θεοσεβούμενοι κι όχι διαολοπροσκυνούμενοι, Παιδιά της Αρετής κι όχι «εκτρώματα σκύλας»-διεφθαρμένοι-ανήθικοι-φαύλοι-αχρείοι, Παλληκάρια-Γενναίοι κι όχι προσκυνημένοι πράκτορες. Ζητούνται κατεπειγόντως ενάρετοι Καποδίστριες-Άγιοι της Πολιτικής!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου