Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Aποκάλυψη Μακαριστού Χριστόδουλου: Η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα!

 ΣΧΟΛΙΟ : Εχουμε μπει πλέον σε μία περίοδο που τα πάντα ξεπουλιούνται,που δεν υπάρχουν οι αναμενόμενες αντιδράσεις και όσοι έχουν διαβάσει τις απόψεις των Αγίων Πατέρων λένε ότι έτσι αμαχητί εχάσαμε;Ετσι εύκολα επικράτησε ο αντίδικος;Αποτέλεσμα εικόνας για μακεδονια ελληνικη Τα γεγγονότα έχουν ξεκινήσει,αλλά για μας τίποτα ακόμα δεν τελείωσε,όσο κι αν φαίνεται ότι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ έχει επικρατήσει κατά κράτος.Θα υπάρξουν ξαφνικές εξελίξεις,αφού ο Θεός ακόμα δεν έχει μιλήσει.Δεν έχει δείξει την Οργή Του.Δεν έχει δείξει την εύνοιά Του στην Ελλάδα.Γιατί ακόμα και αν οι Εβραίοι εμφανίσουν τον Μεσσία τους, η Ελλάδα δεν θα βρίσκεται εκείνες τις ημέρες ούτε στο Ευρώ,ούτε στην ΕΕ για να τον δεχτεί. Θα χλιμιντρίζει ελεύθερη,όπως γράφει ο Λέων ο Σοφός και όσο κι αν θέλουν οι δανειστές να την εκδικηθούν,δεν θα μπορέσουν! Μας λείπει ένας ηγέτης,όπως ήταν ο Μακαριστός Χριστόδουλος,που σε ανύποπτο χρόνο τα είπε όλα. Ο αγώνας τώρα αρχίζει,τώρα ξεκινά,γιατί το όνομα της Μακεδονίας είναι αδιαπραγμάτευτο! Οσο κι αν θέλει η Νέα Τάξη να δοθεί λύση μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2018,εμείς καταλαβαίνουμε ότι οι εξελίξεις από τον Μάρτιο του 2018 μέχρι τον Μά'ι'ο του 2018,θα είναι ραγδαίες! Και φυσικά υπάρχει και ο Αύγουστος που δεν τελειώνουν τα μνημόνια αλλά μπορεί να υπάρχουν άλλες ξαφνικές εξελίξεις. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τα λόγια του αείμνηστου Χριστόδουλου.


Επαληθεύονται οι προφητείες του Αγίου Παϊσίου: Η διάλυση των Σκοπίων και η επιστροφή του Βασιλιά.

Ο Αγιορείτης μοναχός έχει επαληθευτεί δεκάδες φορές για τα όσα ζούμε σήμερα και είχε προφητεύσει σχεδόν 30 χρόνια πριν.Επαληθεύονται οι προφητείες του Αγίου Παϊσίου: Η διάλυση των Σκοπίων και η επιστροφή του Βασιλιά
Ο Άγιος Παΐσιος είχε μιλήσει για όσα θα συμβούν και τα λόγια του βλέπουμε να εξελίσσονται σήμερα μπροστά μας. ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ:

Ο Άγιος Παϊσιος για το θέμα της Μακεδονίας!

paisios makedonia Tου Ησαΐα Κωνσταντινίδη,
διδάκτορα φιλοσοφίας

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ξέσπασε στην πολύπαθη περιοχή μας το νεώτερο "μακεδονικό" ζήτημα, αυτή τη φορά με την εμπλοκή των Σκοπίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου